Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


C...5 2020-08-05 20:40
Wszystko odbyło się szybko sprawnie i bez najmniejszych kłopotów, polecam zdecydowanie.
m...i 2020-08-05 18:08
Wszystko idelanie poszło. Polecam
w...7 2020-08-05 17:27
Towar zgodny z opisem, wygląda solidnie
_..._ 2020-08-05 13:48
Szybko i sprawnie polecam i dziękuję za transakcję.
C...8 2020-08-05 10:30
Sprawnie i szybko polecam.
d...4 2020-08-05 00:33
Idealny sprzedający
r...2 2020-08-04 22:20
Raz kupisz, będziesz kupował zawsze. Polecam.
J...n 2020-08-04 17:53
Jak zwykle znakomita komunikacja i jakość obsługi sprzedażowej, błyskawiczna dostawa - bardzo polecam wszystkim.
S...r 2020-08-04 08:43
Wszystko sprawnie i szybko, a do tego zgodnie z opisem.
s...9 2020-08-04 07:21
Zgodnie z opisem, szybko, kontakt telefoniczny z informacją że nie ma jednego produktu i co dalej z tym robiony. Polecam
a...4 2020-08-04 06:23
Szybko, sprawnie. Statyw taki jak myślałam lekki, mały i spełnia swoje zadanie. Polecam sprzedawce.
L...b 2020-08-03 21:54
Szybko, sprawnie i szybko bezproblemowo. Polecam!
j...1 2020-08-03 21:48
POLECAM!!! Transakcja bezproblemowa. Dziękuję i pozdrawiam.
V...r 2020-08-03 20:08
_________________Gorąco P O L E C A M !!! __________________________
w...2 2020-08-03 19:59
Wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym.
s...h 2020-08-03 17:39
Towar zgodny z opisem, dobra jakość obiektywów. Polecam
w...6 2020-08-03 16:27
Super Polecam wszystkim
a...6 2020-08-03 14:02
bardzo fajny i pewny uchwyt tripod lekko luźny ale do stania ok skręcany stick jak najbardziej ok polecam
r...r 2020-08-03 13:41
Produkt nie jest w stanie się wyważyć po założeniu na gimbala dji osmo 3. Towar zwrócony do sprzedawcy.
S...N 2020-08-03 11:12
produkt jest ok, zgodny z opisem, jednak nie trzyma sztywno kamery. nie da się jej trwałe zablokować w jednej pozycji, głowica regulowana jest przez docisk sprężynowy na zębatce.
m...y 2020-08-03 10:56
Świetna firma polecam gorąco
m...9 2020-08-03 09:16
Bardzo szybka realizacja zamówienia!! Wszystko zgodnie z opisem aukcji. Dziękuję.
k...4 2020-08-03 09:13
szybka wysyłka ogólnie polecam mimo że otrzymałem nie ten kolor co zamawiałem ale to mały szczegół .
p...w 2020-08-03 08:59
Perfekcyjnie! Szybko, bezproblemowo. Po prostu - zamawiasz, płacisz i wyciągasz z paczkomatu:)
s...9 2020-08-02 07:19
Dobry pokrowiec za małe pieniądze .Polecam
h...o 2020-08-01 16:52
Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczowy na czas transportu i szybko wysłany. Szczerze polecam.
K...2 2020-07-31 21:18
Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, jakość jak na zdjęciach. Jedyne zastrzeżenie dotyczy formy przesyłki. Zakupiony towar został zapakowany do zwykłej koperty bąbelkowej, więc w trakcie transportu mogły z łatwością ulec uszkodzeniu, co z pewnością byłoby trudne do udowodnienia w przypadku reklamacji. Dostawa za pomocą paczkomatu Inpost.
w...l 2020-07-31 17:55
Super sprzedawca. Gorąco polecam.
k...o 2020-07-31 16:09
Rewelacyjna, szybka i przemiła obsługa. Na moją prośbę udało się wysłać paczkę w dniu zamówienia chociaż przemiła Pani tego nie gwarantowała. Bardzo dziękuję.
M...x 2020-07-31 11:28
Jeden z produktów przyszedł uszkodzony. Po wysłaniu maila ze zdjęciem, po dwóch dniach przyszedł nowy produkt. Bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę. Oby więcej takich.
M...r 2020-07-31 09:56
Pełen profesjonalizm Zasłużony POZYTYW
p...8 2020-07-30 22:55
Super sprzedawca! Bardzo szybka wysyłka (co niestety nie jest jeszcze standardem u wszystkich sprzedawców). No i gratis dostałem ramkę do go-pro i sciereczke... Filtry dobrze leżą na obiektywie, dobre spasowanie, wygodny futerał do przechowywania. Reasumując, dziękuję i na pewno do Was wrócę! ;)
t...9 2020-07-30 22:52
I pilot i statyw sprawdzają się bardzo dobrze, jestem zadowolona. Bardzo serdecznie dziękuję Pani Kamili za pomoc, życzliwość, cierpliwość i uczynność, śmiało mogę powiedzieć, że wykraczały one poza standardy. Choć miałam takie małe zamówienie, kupując u Pani Kamili czułam się ważnym klientem. Dziękuję za sprawne, rzeczowe działanie, dzięki Pani niespodzianka udała się. Kontakt ze sklepem i obsługę klienta oceniam wzorowo, wielki plus , wielkie dzięki. Barbara z Poznania.
m...x 2020-07-30 20:04
Statyw dobrej jakości jak na tą cenę. Polecam dla amatorów.
B...n 2020-07-30 16:29
Super szybka przesyłka. Wzmacniacz super. Polecam!
b...z 2020-07-30 10:47
Polecam , wszystko gładko i szybko
t...2 2020-07-30 10:24
Wszystko zgodnie z zamówieniem.Kontakt z dostawca bardzo dobry.Polecam sprzedającego.
A...5 2020-07-29 23:16
Polecam! Towar zgodny z opisem, najwyższej jakości. Sprawna bardzo szybka realizacja. Zachęcam do zakupów!
m...o 2020-07-29 22:50
Zobaczymy za jakiś czas
V...1 2020-07-29 22:39
Jestem pod wrażeniem rzetelności firmy SystemBank i profesjonalizmu jej pracowników. Polecam.
j...6 2020-07-29 22:19
Wszystko zgodnie z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona na czas transportu. Szybka dostawa. Polecam!
I...k 2020-07-29 19:29
Statyw bardzo fajny, tylko pilot miał problemy z komunikacją z androidem 9
m...6 2020-07-29 11:22
jak za tą cene super
n...r 2020-07-28 23:08
Rozsądne ceny, błyskawiczna dostawa. Polecam
K...z 2020-07-28 14:14
Kolejne zakupu w tym miejscu i kolejny raz transakcja przeprowadzona wzorowo. Dobry kontakt mailowy, sklep stacjonarny przygotowany na obsługę w czasie pandemii. Duży wybór produktów. Ceny nieco powyżej średniej ale za jakość obsługi warto dopłacić.
C...2 2020-07-28 11:01
Zaszła pomyłka z wysyłką, natomiast sklep szybko zajął się wymianą, przez co nie miałam większych problemów ze zwrotami.
m...2 2020-07-28 07:57
sama klapka nie jest metalowa ale plastikowa. tak czy inaczej to jest to czego oczekiwalem. cena mimo ze najtansza na Allegro za co dziekuje i tak wydaje mi sie wygórowana za kawaleczek plastiku lecz to nie wina sprzedawcy ale chinczyka producenta :) Pozdrawiam sprzedawce i dzieki za gratis sciereczke, przydaje sie :) POLECAM NA 200%
d...l 2020-07-27 21:52
wszystko super. dzieki
j...8 2020-07-27 18:05
jeden minus za rozlany płyn w kopercie butelka źle dokręcona przez co trochę płynu się wylało. Reszta zakupów ok
S...3 2020-07-27 18:00
Zakupiłem do NOTE9. Trzeba bardzo uważać przy montażu telefonu w uchwycie, żeby szczęki dobrze złapały telefon bo inaczej - zbieracie telefon z podłogi. Uchwyt dość szybko się zamyka wiec na 100% za 1 razem nie uda Wam się umieścić prawidłowo telefonu. Cała reszta SUPER, ładowanie indukcyjne działa bezproblemowo. Trochę treningu i uchwyt jest bez wad..:D:D:D
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-08-05 20:40

Wszystko odbyło się szybko sprawnie i bez najmniejszych kłopotów, polecam zdecydowanie.

2020-08-05 18:08

Wszystko idelanie poszło. Polecam
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.