Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+Lornetki
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+EASYPIX

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


l...1 2021-05-13 21:48
Transakcja przebiegła prawidłowo. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego!
C...1 2021-05-13 19:58
Części pasują idealnie do danego modelu
z...1 2021-05-13 18:27
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
m...s 2021-05-13 15:55
Rozdzielczość bardzo kiepska.
b...p 2021-05-13 13:50
Zakupy w porządku. Obsługa, terminowość, zgodność z opisem bez zarzutu.
G...T 2021-05-13 11:06
Szybko, sprawnie i bez zarzutu - polecam!
r...y 2021-05-13 04:54
To jest to czego potrzebowałem
m...f 2021-05-12 21:16
Szybko - sprawnie - polecam !!!!
c...s 2021-05-12 18:32
Szybka i bezproblemowa transakcja. Zestaw (gdyby ktoś był zainteresowany) zapakowany jest w zwykły worek z zapięciem strunowym.
k...1 2021-05-12 18:12
Sprawnie, szybko i zgodnie z opisem.
b...p 2021-05-12 10:58
Wszytko super ;) Przesyłka przyszła na drugi dzień . Jestem bardzo zadowolony i mogę serdecznie polecić sprzedawcę ;)
C...9 2021-05-12 09:23
wszystko ok paczuszka przyszła solidnie zapakowana
C...3 2021-05-12 08:46
Szybko i sprawnie, super!
Z...a 2021-05-11 23:32
Błyskawiczna wysyłka! Towar zgodny z opisem.
m...k 2021-05-11 22:35
Kupiłem adapter AF Canon EOS R RF na obiektywy canon EF. Pierwsza sztuka dziwnie się zachowywała a była oryginalnie zapakowana. Po zgłoszeniu do sprzedawcy bezproblemowo bezkosztowo natychmiast zorganizowali wymianę. Druga sztuka bezproblemowa. Polecam, obsługa idealna.
r...k 2021-05-11 19:40
Wszystko super! Pozdrawiam :)
P...a 2021-05-11 14:29
Szybko i dobrze opakowany towar, aczkolwiek 29 zł za bądź co bądź jednak kawałek plastiku trochę boli ;) Tym bardziej, że smyczki widocznej na zdjęciach w aukcji nie otrzymaliśmy.
C...9 2021-05-11 13:35
Super szybka wysyłka. Papier Zink w dobrej cenie. Zdjęcia wychodzą super. Polecam i sama jeszcze skorzystam.
s...7 2021-05-11 08:58
SUPER POZYTYW !!!!! PRZEDMIOT ZGODNY Z OPISEM, SZYBKA WYSYŁKA, GORĄCO POLECAM INNYM ALLEGROWICZOM !!!!
B...9 2021-05-10 21:34
towar zgodny z opisem. Szybkie nadanie wysyłki. Polecam.
d...1 2021-05-09 12:04
Zamówienie zgodne z ofertą. Polecam
k...3 2021-05-09 06:39
wszystko w porządku, sprawnie, polecam
L...e 2021-05-08 11:51
Hiper szybka wysyłka. Pięknie zapakowane. Wszystko tak jak być powinno. Dziękuje i gorąco polecam!
p...1 2021-05-08 11:25
Fajny zestaw dla nastolatki.Szkoda tylko, że nie ma do tego żadnego etui.
O...y 2021-05-08 00:31
Meeega szybka realizacja!
C...3 2021-05-07 22:10
Sprawna wysyłka, towar odebrany następnego dnia. Wyczerpujący i trafny opis pierścienia - jako fotograf amator, nie miałem wątpliwości, że to jest to czego potrzebuję. Helios 44-2 oraz inne szkła z gwintem m42 trzymają się na korpusie CANON 1300D, działają bez problemu. Polecam serdecznie.
e...5 2021-05-07 19:47
Szybka dostawa zakup zgodny z opisem Polecam jak najbardziej
P...5 2021-05-07 09:47
Wszystko ok. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem
A...w 2021-05-07 09:23
Bardzo dobry towar. Zgodny z opisem i jeszcze lepszy. Oczywiście, ze POLECAM !!!
M...d 2021-05-07 00:11
Miła transakcja, szybka dostawa :-) Serdecznie polecam!
f...1 2021-05-06 21:14
Wielki pozytyw za obsługę i transakcję. Statyw, który otrzymałem miał wadę - nie trzymał pionu. Szybka wymiana korespondencji ze sprzedającym i statyw został wymieniony na nowy - już w pełni wolny od wady. Warto podkreślić bardzo pozytywną wymianę korespondencji i klimat rozmowy. Dlatego ogromny plus za obsługę kupującego oraz ogólną obsługę klienta. Na pewno wrócę do Was w przypadku poszukiwań kolejnych akcesoriów. Pozdrawiam
k...8 2021-05-06 15:31
Rzetelnie, szybko, na najwyższym poziomie. Polecam.
M...1 2021-05-06 11:58
Towary dobrej jakości, szybka realizacja. Matryce już czyste.
s...z 2021-05-06 09:14
Szybko i sprawnie! Dzieki!
l...r 2021-05-05 14:14
szybka przesyłka, towar zgodny zopisem
t...8 2021-05-05 12:22
100 % godny polecenia
2...k 2021-05-05 12:17
wszystko pięknie dziękuję
C...9 2021-05-05 10:46
Od strony procesu zakupowego wszystko w porządku
m...c 2021-05-04 23:35
Uchwyt rowerowy do GoPro słabej jakości, w ogóle nie mogłem zainstalować swojej kamery GoPro - ścianki były za ciasne i nierówno wykończone aby zamontować kamerę - tego produktu nie polecam, pozostałe zakupione produkty czyli opakowanie na baterie i śruba montażowa są OK!!
P...Y 2021-05-04 21:26
WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU !!! POLECAM KAŻDEMU !!!
a...k 2021-05-04 17:49
Szybki, bezproblemowy zakup
z...1 2021-05-04 09:46
Wszystko dobrze spakowane, szybka wysyłka. Polecam na 100%!
p...k 2021-05-01 22:19
Przedmiot zgodny z opisem, szybka realizacja, polecam!
w...7 2021-05-01 09:20
Przedmiot zgodny z opisem,szybka realizacja zamówienia.POLECAM!
m...3 2021-04-30 21:11
nie ostrzy na nieskończoność
P...X 2021-04-30 15:10
Towar zgodny z opisem. Szybka transakcja.POLECAM
s...2 2021-04-30 14:41
Bardzo sprawna korespondencja ze sprzedajacym. Odpowiada od razu, podajac dostępne wszelkie potrzebne informacje.
k...c 2021-04-30 10:35
artykuly sprzedane dobrej jakosci.Polecam
k...c 2021-04-30 10:34
szybko, mile i konkretnie w temacie zamowienia.Polecam!!
k...s 2021-04-29 22:48
szybko bez zastrzezen polecam
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2021-05-13 21:48

Transakcja przebiegła prawidłowo. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego!

2021-05-13 19:58

Części pasują idealnie do danego modelu
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.